HOUSE OF HAPPINESS MAIN PHOTO
“If one were to build the house of happiness, the largest space would be the waiting room” – Jules Renard

Dit seizoen onderzochten de deelnemers van MAGMA het idee van de wachtkamer. Geïnspireerd op het filmische universum van Roy Andersson dompelen de jonge makers je onder in een wereld vol grijstinten, waar ieder personage op zijn manier vastzit in de ‘wachtkamer van het leven’. De ene wil iets aan zijn strafblad toevoegen, om zijn menselijkheid terug te winnnen. De andere vraagt een visum aan om naar een verre planeet te reizen en zo te ontsnappen aan deze wereld. Een derde probeert zo lang mogelijk in de wachtkamer te blijven om te vluchten voor de ratrace die buiten op hem wacht.

Al deze figuren zoeken op deze kafkaiaanse plek naar antwoorden op de vraag hoe met het leven om te gaan. Samen met hen ontdek je wanneer je van wachten naar handelen moet overgaan, ook al ben je nog niet aan de beurt.

Spel: Alexander Poot, Arieke Blancke, Asimina Pashaj, Bruce Colman, Christian Makuta, Desaley Gebrelibamos, Fabiola Commeyne, Helena Heerman, Maekele Brhane Teklay, Sanaz Parvin, Tesfahiwet Teare, Volseta Zotaj, Prince K. Appiah en Henk Bourgeois
Artistieke begeleiding: Axelle Verkempinck, Haider Al Timimi en Prince K. Appiah
Dramaturgie: Tanya Hermsen
Sociale begeleiding: Henk Bourgeois
Techniek: Elza Jeanty en Niels Vanherpe
Foto’s: Véronique Bruyneel

Project Jaar: 2024
HOUSE OF HAPPINESS PHOTO 1
HOUSE OF HAPPINESS PHOTO 2
HOUSE OF HAPPINESS PHOTO 3
HOUSE OF HAPPINESS PHOTO 4

KIJK OOK NAAR DEZE PROJECTEN.